Εμφανιζόμενη ανάρτηση

majuni

Το majuni είναι ένα προβιοτικό ποτό 100% βιολογικό που προέρχεται απο τη ζύμωση βοτάνων με μέλι, sango coral και προβιοτική καλλιέργεια Ε...

Η φιλοσοφία του αυθεντικού


Εχοντας την συνείδηση πως ο κόσμος των μικροοργανισμών, δεν αποτελεί ιδιοκτησία κανενός, παρά μόνο αποτελεί ένα κομμάτι της ίδιας της φύσης, ο καθ. Χίγκα αποφάσισε να μην εκμεταλλευτεί το “μυστικό” που ξεκλείδωσε, για να πλουτίσει, αλλά θεώρησε πως αυτό θα πρέπει να γίνει γνώση και κτήμα όλων των ανθρώπων και θα πρέπει να υπάρχει μέσα σε κάθε σπίτι, γραφείο, βιομηχανία και υποστατικό όπως ακριβώς υπάρχει το νερό.

Κάτω από αυτή την φιλοσοφία και έχοντας σαν απώτερο σκοπό, οι ΕΜ να εξαπλωθούν και να γίνουν κτήμα των ανθρώπων μακριά από κερδοσκοπικές βλέψεις, ο καθ. Χίγκα ίδρυσε τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό EMRO (EM Research Organization), του οποίου και προεδρεύει, για να διασφαλίζει την τήρηση των βασικών αυτών αρχών κατά την εξάπλωση τους, να πιστοποιεί την άριστη ποιότητα του ΕΜ1 και των άλλων προϊόντων που το έχουν σαν βάση, από τους ανά τον κόσμο παρασκευαστές, να ασχολείται με την διαρκή έρευνα γύρω από αυτό το ατελείωτο πεδίο, αλλά και για να αναλαμβάνει δράση για διάφορους κοινωφελείς σκοπούς.

Κάτι εξ ίσου σημαντικό που διαφοροποιεί το αυθεντικό ΕΜ1 και τα άλλα πιστοποιημένα αυθεντικά προϊόντα ΕΜ, είναι το γεγονός ότι ένα μέρος από τα λεφτά που αποκομίζονται από τις πωλήσεις τους, διοχετεύονται μέσω του ΕΜRO σε φτωχές χώρες ή κοινότητες, για την αναβάθμιση του επιπέδου ζωής τους, μέσα από την τεχνολογία των ΕΜ.
Επίσης διοχετεύονται για την παραγωγή μεγάλων ποσοτήτων ΕΜ1 προς χρήση για κοινωφελείς δράσεις σε διάφορες περιοχές του πλανήτη που τυχόν έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές, επιδημίες κλπ.

Ως εκ τούτου, κάθε φορά που αγοράζουμε ένα αυθεντικό προϊόν ΕΜ, εκτός του ότι προμηθευόμαστε κάτι το εξαιρετικά ωφέλιμο και αποτελεσματικό, βοηθάμε ταυτόχρονα και κάποιους ανθρώπους που έχουν ανάγκη από οποιαδήποτε βοήθεια, αλλά και γινόμαστε σύμμαχοι στον αγώνα για διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος, το οποίο τόσο πολύ δεινοπαθεί από την ανθρώπινη συμπεριφορά και την “εξελικτική” πορεία των πραγμάτων.

Η κάθε χώρα-παρασκευαστής καταβάλλει το ανάλογο ποσό σε σχέση με την οικονομική της κατάσταση.
Οι πιο εύπορες χώρες, π.χ. Γερμανία, Ελβετία, Η.Π.Α, Αγγλία κλπ, καταβάλλουν περισσότερο ποσό από άλλες όχι τόσο πλούσιες.

Επίσης, σε κάθε χώρα υπάρχει μόνο ένας επίσημος κατασκευαστής ο οποίος μάλιστα αποκαλείται συν-εταίρος (partner) ή αντιπρόσωπος, ο οποίος αναλαμβάνει το στήσιμο του δικτύου προώθησης και μεταπώλησης στην χώρα του.
Ο λόγος για αυτό, είναι για να αποφεύγεται ο μέσω των ΕΜ ανταγωνισμός του κέρδους, αλλά να προωθείται ο ανταγωνισμός της προσφοράς και ο συν-αγωνισμός, κάτι που αποτελεί και μια από τις βασικές αρχές που διέπουν την φιλοσοφία γύρω από την παρουσία των ΕΜ™ στην ζωή μας.

Ετσι λοιπόν, μέσα από την ίδια την φύση και τον επαναστατικό χαρακτήρα των ΕΜ και με ηθικό υπόβαθρο τις αλτρουιστικές και ανθρωποκεντρικές πεποιθήσεις του καθ. Χίγκα, διαμορφώθηκε μια φιλοσοφία γύρω από την εξάπλωση τους στον κόσμο, η οποία εστιάζεται και έχει ως επίκεντρο της τον άνθρωπο και το περιβάλλον, κι αποσκοπεί στην αειφόρο ευημερία και αρμονική συνύπαρξη, μέσα από αρχές που έχουν σαν βάση την ανταλλαγή πληροφοριών και τον ανταγωνισμό της προσφοράς και τον συν-αγωνισμό.

Αυτή είναι και η φιλοσοφία που διακατέχει όλους όσους προσπαθούν να διευρύνουν την εξάπλωση των ΕΜ ανά τον κόσμο, είτε πρόκειται για εταιρείες επίσημους συνεργάτες, είτε πρόκειται για απλούς χρήστες επαγγελματίες και μη, ανάμεσα στους οποίους έχει διαμορφωθεί μια ατμόσφαιρα σαν μια παγκόσμια οικογένεια.

http://www.em-ecologic.com.cy/