Εμφανιζόμενη ανάρτηση

majuni

Το majuni είναι ένα προβιοτικό ποτό 100% βιολογικό που προέρχεται απο τη ζύμωση βοτάνων με μέλι, sango coral και προβιοτική καλλιέργεια Ε...

Το νερό και πώς οι ΕΜ μικροοργανισμοί το βελτιώνουν

Το νερό είναι η βάση της ζωής. Είναι ένα στοιχείο που συμπεριφέρεται διαφορετικά από τους νόμους της φύσης. 

Η γη καλύπτεται κατά 70% από νερό. Ο άνθρωπος αποτελείται επίσης από 70% νερό, ο εγκέφαλός του από 85% νερό, θα μπορούσαμε να πούμε ότι όλες οι λειτουργίες του οργανισμού βασίζονται στο νερό.
Eίχα λιγότερες δυσκολίες στην κατανόηση της κίνησης των πλανητών, παρά την ασύλληπτη απόστασή τους, απ` ότι στην κατανόηση της κίνησης του τρεχούμενου νερού, η οποία εξελίσσεται μπροστά τα μάτια μας... Galileo Galilei 1564-1641 .
Το νερό έχει θεραπευτικές ιδιότητες . Στην αρχαιότητα ονομάστηκε το νερό και – πηγή ζωής -  χρησιμοποιήθηκε και χρησιμοποιείται για τον εξαγνισμό της ψυχής και του σώματος,όπως στην σημαντική τελετουργία της βάπτισης.
Στο Φενγκ Σουι ,το τρεχούμενο νερό συμβολίζει τον πνευματικό και υλικό πλούτο .
Oι Πυθαγόρειοι χρησιμοποιούσαν ειδικά λουτρά,στα οποία σύχναζαν μέλη μόνο των Πυθαγορειών, τα ονομαζόμενα βαλανεία.
Οι Πυθαγόρειοι γνώριζαν ότι εντός του ύδατος του λουτρού διαλύονται όχι μόνο οι ρύποι του σώματος , αλλά και οι ρύποι της ψυχής.
 O Paracelsus Theophrastus Bombastus 1493-1541 ο πατέρας της ομοιοπαθητικής, αναγνώρισε την μεγάλη σημασία του νερού να μεταφέρει πληροφορίες ( στο ομοιοπαθητικό φάρμακο, το βότανο η το ορυκτό έχει υποστεί τέτοια διάλυση ώστε δεν ανιχνεύεται πλέον. Η συχνότητα της ουσίας ή η πληροφορία αυτής , έχει παραμείνει και θεραπεύει ) .
Στο σύγχρονο καιρό ήδη από το 1885-1958 ο Viktor Schauberger απέδειξε με τις εφευρέσεις του ότι, το νερό είναι κάτι το ζωντανό ή πεθαμένο . Μίλησε για το νερό αποκαλώντας το- το αίμα της γης.  Faridum Batmanghelidj Ιατρός, έκανε θεραπείες μόνο με νερό!
(1931-2004) .
Το νερό έχει ένα θαυμάσιο γεωμετρικό σχήμα μόνο στη φυσική του κατασταση.(Επιστημονική έρευνα Masaru Emoto) .
Για να έχει το νερό θεραπευτικές ιδιότητες θα πρέπει να είναι ζωντανό, να έχει ένα θαυμάσιο σχήμα και να μην έχει απομνημονεύσει αρνητικές πληροφορίες!
Οι αρνητικές πληροφορίες είναι συχνότητες διαφόρων ουσιών με τις οποίες το νερό έρχεται σε επαφή .

Η τεχνολογία των ΕΜ άνοιξε καινούργιους ορίζοντες στην καταπολέμηση της μόλυνσης, καθώς επίσης σε όλες τις μορφές αγροκαλλιέργειας και κτηνοτροφίας εδώ και 20 χρόνια. Από το 1993 ξεκίνησε μια καινούργια τεχνολογία, βασισμένη όμως πάντα στους ΕΜ . Η ζύμωση ειδικού πηλού με τους EM  Με την διαδικασία αυτής της ζύμωσης ο πηλός αποκτά τις ιδιότητες των EM  που είναι : Αντιοξείδωση, απιονισμός και συντονισμός .
Τα ΕΜ Χ κεραμικά επαναφέρουν την ποιότητα και το γεωμετρικό σχήμα του νερού, καθώς επίσης σβήνουν τις συχνότητες (τις αρνητικές πληροφορίες) . Βελτιώνουν επίσης την ποιότητα του νερού μέσω αντιοξείδωσης και μέσω της μείωσης της επιφανειακής τάσης του νερού (Redox Potential).
Το ψήσιμο των ΕΜ μέσα στον πηλό .
Το 1993 αποδείχθηκε ότι μερικοί μικροοργανισμοί των ΕΜ μπορούν να αντέξουν σε θερμοκρασίες ακόμη και 1000 ° C -1500 ° C. Έτσι, ο καθηγητής HIGA σκέφτηκε να αναμίξει τους EM με πηλό και κατόπιν να σταθεροποιήσει τον πηλό μέσω του ψησίματος. Ο ειδικός πηλός που χρησιμοποιείται για να ψηθούν οι EM περιέχει οργανικό υλικό από φυτά τα οποία έχουν αφήσει τα απολιθώματά τους σε διάστημα εκατομμυρίων χρόνων .
Μέσα σ’ αυτό το ειδικό κεραμικό υπάρχουν ένζυμα από αυτά τα οργανικά απολιθώματα, καθώς επίσης το EM και το ΕΜ Χ GOLD.
Τα κεραμικά αυτά έχουν την ικανότητα να επαναφέρουν την ποιότητα του νερού, να δημιουργούν αντιοξείδωση, να σβήνουν από την μνήμη του νερού ότι αρνητικό στοιχείο υπάρχει,να απιονίζουν και να συντονίζουν .

Tα ΕΜ Χ κεραμικά υπάρχουν σε διάφορα σχήματα και σε δύο διαφορετικά χρώματα και ψήνονται σε διαφορετικές θερμοκρασίες.


Ο τύπος S-Typ ( χρώμα ροζ ), καθώς επίσης το Amron A
(σκόνη από κεραμικό για βαψίματα) και η Super Cera C ( σκόνη από κεραμικό για την γεωργία ) ψήνονται σε θερμοκρασίες 800-900° C.

Eνώ οι K-typ ( χρώματος γκρι ) και οι EM X ψήνονται στους               1200-1500° C.
Πώς συμπεριφέρεται το ΕΜ Χ κεραμικό στο νερό .
Το ΕΜ Χ κεραμικό ενεργεί άμεσα μετά την τοποθέτησή του στο νερό. Όσο περισσότερο μένουν μέσα στο νερό, τόσο πιο αποτελεσματική είναι η επίδρασή τους.

Το ΕΜ Χ  κεραμικό σε σκόνη χρησιμοποιείται για τη βελτίωση και αντιοξείδωση του εδάφους, στις κατασκευές, στα τσιμέντα, στους σοβάδες, καθώς επίσης και για την ωρίμαση ή ζύμωση των περισσευμάτων τροφής, τα οποία μετά τη ζύμωση γίνονται υψηλής ποιότητας λίπασμα.


Τα EM Χ κεραμικά πού  και πώς τα χρησιμοποιούμε.

EM Ροζ κεραμικά ειδικός άργιλος o οποίος έχει υποστεί επεξεργασία με ΕΜ , έχει την ιδιότητα να εξαφανίζει το χλώριο από το νερό, καθώς επίσης και άλλες βλαβερές ουσίες.

Το κεραμικό αυτό είναι πορώδες και έχει χρώμα ροζ. Ημερομηνία λήξεως από τη στιγμή που θα τοποθετηθεί στο νερό είναι 6 μήνες .


EM κεραμικό γκρι-σωλήνες Ενεργοποιεί το πόσιμο νερό χάρη στη μείωση της αλκαλικότητας, με αποτέλεσμα τη ρύθμιση της επιφανειακής τάσης του νερού και τον αποκλεισμό της οξείδωσης από τις υπέρυθρες ακτίνες .

( Πόσιμο νερό Πισίνες και λίμνες Στο τηγάνι (φριτέζα) κατά τη διάρκεια του τηγανίσματος Πότισμα των λουλουδιών Λουλούδια βάζου Κτηνοτροφία Τουαλέτα (καζανάκι) Πλυντήριο ρούχων )

http://www.emhellas.com/